Livsmedel– där egenkontroll och matsäkerhet är a och o!

EnviLoop arbetar med att utveckla tjänster och produkter för livsmedelsindustrin. 

Tillsammans med vår spetskompetens inom egenkontroll och livsmedelslagstiftningen, samt vår mångåriga erfarenhet av arbete med faroanalyser enligt HACCP-principerna kan vi erbjuda flexibla och kostnadseffektiva tjänster och system som behövs för att hantera era risker och er egenkontroll.

Om ni väljer våra tjänster och digitala lösningar får ni ett värdefullt helhetsperspektiv, vilket vi upplever att många av våra konkurrenter inom systembranschen saknar.

Kontaktpersoner

Integration och digitalisering

Integration och digitalisering

Med hjälp av vår marknadsledande programsvit CombiTool med funktioner specifikt anpassade för livsmedelsbranschen utifrån livsmedelslagstiftningen så kan ni som verksamhetsutövare enkelt och smidigt utföra och följa upp egenkontrollen ute i verksamheten. 

EnviLoops digitaliseringslösningar bidrar till att uppdaterad och relevant information alltid finns tillgänglig var du än befinner dig i organisationen och bidrar till att du har full koll på alla led i produktionskedjan. Vidare så generera våra verktyg bättre spårbarhet och mindre risk för oväntade stopp och andra plötsliga händelser. Våra lösningar gör även att ni som jobbar centralt och strategiskt i organisationen enkelt får en bra överblick och uppföljning av egenkontrollen ute i era butiker eller restauranger.

All data lagras säkert i en databas och kan med hög användarvänlighet presenteras i en rad olika verktyg och rapporter (Excel, Power Bi (”dashboards”), SSRS, etc.)

Vi vill bli er partner och hjälpa er att få framtidens mest effektiva och kraftfulla digitaliseringslösningar, detta då vi har stor erfarenhet och vet vad digitaliseringen har för betydelse för livsmedelsindustrin!