Jobba hos oss

Vi fortsätter att växa genom att anställa fler konsulter med intresse för industrin. Vi söker dig som kan dela vår värdegrund ”Känsla för kollegor och kunder” och som vill vara med och skapa en väl fungerande företagskultur där ”Klass, Ansvar, Stil och Framåtanda” genomsyrar allt du gör.

För att trivas i vår verksamhet och lyckas måste du vara social och driven samt din personlighet måste vara präglad av glädje, nyfikenhet, intresse och noggrannhet.

För samtliga tjänster krävs att du har stor förmåga att översätta teori till praktik samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav då tjänsterna innebär resor, framförallt inom Sverige.

EnviLoop:s kunder återfinns inom industrisektorn och då främst inom processindustrin, som exempel på uppdragsgivare kan nämnas kraftvärmeverk och VA-verk. Vi är i dag den ledande leverantören av realtidssystem för såväl datahantering som datauppföljning och ledande i system för kvalitetssäkring och driftuppföljning av emissioner till luft och vatten från industrier.

Har du frågor angående lediga tjänster är du välkommen att kontakta

Joakim Blomster
Telefon: 021-10 56 46
Mail:
 joakim.blomster@enviloop.se