Ni har väl inte missat att EnviLoops flaggskepp CombiLab fyller 30 i år? Vi vill självklart fira detta med er som är CombiLabs användare och med er som är nyfikna på CombiLab eller våra andra produkter i systemserien CombiTool. För i vanlig ordning gillar vi att förena nytta med nöje. Håll utkik efter inbjudan till födelsedagsfest med integrationstema! Psss. redan nu kan ni anmäla ert intresse för att delta, genom att kontakta Mikael Schöllin.

I vår är det 30 år sedan programvaran CombiLab lanserades och det tänkte vi naturligtvis fira med pompa och ståt i såväl Västerås som Ängelholm så ”save the date” redan nu: 8 maj i Västerås och 15 maj i Ängelholm. I samband med firandet går vi givetvis igenom de nyaste funktionerna, presenterar kommande funktioner samt diskuterar era erfarenheter och önskemål.
Ni kommer också att få se hur elegant det går att lösa rapportintegration med hjälp av CombiLab och CombiTool.

Visste du t.ex. att ditt CombiLab-system kan rapportera mycket mer än miljövärden?
Många använder Excel för att sammanställa diverse rapporter där indata kommer från många olika källor som exempelvis styrsystem, vågdator, analysresultat etc. Att manuellt registrera in alla dessa värden i Excel är både tidsödande och tråkigt och risken för att något fel smyger sig in är stor. Bättre att då använda potentialen i CombiLab för att samla in dessa värden automatiskt, vilket medför att ni kan lägga mer tid på att analysera resultaten.