Arbetar ni i skift? Har ni era egna arbetssätt och metoder, protokoll och listor? Då är CombiTool Readings perfekt för er. Här finns möjlighet för varje anställd att själv bygga upp sina egna arbetsmetoder och följa upp sin egen arbetsgång samtidigt som ni erhåller en standardiserad, strukturerad och spårbar hantering av datan. Låter det för bra för att vara sant? Hur går det ihop?

Gittan
”Gittan arbetar som processingenjör och ronderar med ett digitalt protokoll som hon själv utformat, där det bl.a.  finns utrymme att lägga in anmärkningar. När Gittan noterar en anmärkning kan hon enkelt skicka det digitala protokollet till kollegan som är underhållsansvarig. Det gör hon via mejl, eller… så lägger hon in adressen i underhållssystemet som en arbetsorder, eller… så lägger hon in länken i samband med en arbetsuppgift i CombiTool Journal. Vilket medel hon väljer spelar ingen roll, det är ju webbaserat!”

Pelle
”Pelle arbetar som underhållstekniker och har tre nya mejl i början av dagen. Det är alla webblänkar till protokoll från Ulf. Därmed kan Pelle direkt planera för underhållet som ska utföras under dagen och vilka reservdelar som eventuellt måste beställas. Självklart har även Pelle egna formulär, bland annat ett för utfört underhåll där han dokumenterar sitt arbete. Utöver det har han en inventeringslista i CombiTool Readings där han enkelt stämmer av sitt lager månad för månad, och så sammanställer CombiTool  Readings resultatet åt honom. Pelle kan även med enkelhet generera uppgifter till andra kollegor med hjälp av CombiTool Readings om han behöver hjälp med lageravstämningar och annan rapportering”.

Kenta
”Kenta är miljösamordnare och sliter sitt hår över miljörapporteringen, eller gjorde det tidigare i alla fall… Nu för tiden har han alla siffror sammanställda och klara tack vare att Gittan och arbetslaget läser av mätarställningar och skriver in resultat i CombiTool Readings via sina mobiler. Därför kan han och samtliga kollegor få och ta del av resultatet direkt. Analyssvar från vattenprover importerar han med en knapptryckning och resterande värden hämtas direkt från SCADA:s SQL databas.”

Med ovanstående tre fall hämtade ur verkligheten vill vi tydliggöra hur CombiTool Readings kan vara implementerat med ypperlig funktionalitet som integrerar arbetet hos de tre personerna. CombiTool Readings är inget massivt underhållssystem, och det behövs inte heller, utan det är helt enkelt ett rapportverktyg värt sitt namn.