EnviLoop Systemteknik AB kombinerar datarelaterade produkter och tjänster med processteknik allt i syfte att genom innovation och en bred kompetens göra befintliga och nya system inom processindustrin hög effektiva och automatiserade.

Våra konsulttjänster spänner inom de flesta moderna språk för mjukvaruutveckling. Vi tillhandahåller integration mellan system, skräddarsydda funktioner inom datainsamling och rapportering samt olika former av anpassning i regler- och styrsystem. Produkter som vi erbjuder utöver våra konsulttjänster är bland annat datorprogrammen Readings, Journal och ledningssystemet Management System samt realtidsrapporteringssystemet CombiLab.

Oavsett karaktären på vårt uppdrag så genomsyras det av att vi löser uppgiften på ett högkvalitativt, innovativt, lönsamt och hållbart sätt. Vårt mål är att erbjuda en bred och hög kompetens för att göra våra kunders anläggningar effektivare och dessutom minska deras miljöpåverkan oberoende av process.

Arbetsbeskrivning:
Vi behöver nu bli fler kompetenta medarbetare med spetskompetenser till utvecklingen av våra datatekniska tjänster och produkter för att tillgodose efterfrågan på integrations- och kommunikationslösningar mellan olika system och nätverk. Dokumenterade kunskaper inom databasutveckling, programmering i moderna programspråk såsom C#, VB. Net är ett krav. Kunskaper eller erfarenhet av industriell kommunikation såsom OPC, Profibus m.fl. är meriterande liksom intresse eller erfarenhet av realtidssystem.

Ditt arbete blir dels att vara den som utvecklar våra nya produkter samtidigt som du kommer jobba med support, problemlösning och som resurs i våra projekt.

Vill du vara en del i utvecklingen av verktygen och modulerna som bidrar till att Sverige hänger med i Digitaliseringen och tycker du dessutom att det är viktigt att ingå i ett innovativt nyfiket och skojigt gäng där det är ”högt i tak” och dina idéer får gehör så passar du utmärkt för denna tjänst.

Har du frågor kring tjänsten? Hör av dig till:
Alf Karlsson
Gruppchef
021–40 86 53

Skicka din ansökan med cv och personligt brev till:
joakim.blomster@enviloop.se