EnviLoop erbjuder ett brett och kvalitativt utbud av utbildningar inom förbränning, vatten- och energiteknik, systemteknik, och miljöjuridik. Nu erbjuder vi er ett nytt ”utbildningspaket” som ger er chansen att ta del av aktuella och anpassade utbildningar till fördelaktiga priser, hos oss eller hos er, ni väljer!

Vi bygger våra utbildningar dels på vår akademiska bakgrund och dels på vår gedigna erfarenhet från många års konsultande inom de berörda branscherna. Vi har även tät kontakt med de myndigheter som sätter ramarna för verksamhetsutövarna i Sverige och Europa, samtidigt som vi håller oss uppdaterade om ny teknik samt de ”trender” som påverkar branschen.

Våra utbildningsledare får ofta beröm för att de är kunniga och för att vi applicerar det vi lär ut på verkliga situationer. Vi är noga med att anpassa oss efter vad du som kund vill få ut av din utbildning.

Vi lanserar nu en ny tjänst som vi kallar ”EnviLoops utbildningspaket”. Tjänsten innebär att de kunder som väljer att anlita oss som utbildningskonsulter får bra rabatt på våra kurspriser och dessutom vår hjälp med att planera och anpassa såväl respektive utbildnings innehåll som genomförande i tiden och vem som behöver ta del av vilken utbildning.

Följande ingår i ett utbildningspaket:

  • Ett planeringsmöte
    En av våra kurssamordnare besöker er, för att tillsammans diskutera behovet av utbildning för er personal samt hur vi kan matcha detta mot EnviLoops utbud. Vid detta kostnadsfria möte kan vi sätta datum för genomförande samt stämma av fokus och innehåll för de aktuella utbildningarna.
  • Anpassning av kursmaterial
    Om ni önskar en platsförlagd utbildning anpassar vi kursmaterialet* efter era önskemål och enligt de specifika förutsättningar som råder för just er anläggning.
  • 10 kurscheckar
    En kurscheck används som betalning för en utbildningsdag i EnviLoops regi för en person. Utbildningar kan hållas hos er med material som är anpassat till er verksamhet, men ni är även välkomna att delta vid utbildningsdagarna i Västerås enligt vårt ordinarie kursschema.

Pris: 50 000 sek exkl. moms

Utbildningspaketet är giltigt 1 år från beställningsdatum. Därefter förfaller kurscheckarna samt möjligheten till fri planeringshjälp. Självklart finns det även möjlighet att inkludera fler kurscheckar än 10 i paketet. Hör av er så diskuterar vi detta!

*Om ni önskar en helt ny kurs som inte finns sedan tidigare i vårt utbud kan vi säkert ordna det också men då tillkommer kostnaden för att ta fram nytt kursmaterial. Vid platsförlagda kurser tillkommer kostnaden för kursledarens resa och restid.