Kursen går av stapeln den 7/4 på vårt kontor i Västerås, beläget i de gamla kasernerna tillhörande F1:s Flygflottilj. Kursen riktar sig till dig som arbetar på vatten- och avloppsreningsverk antingen som t.ex. drifttekniker, miljöansvarig eller enhetsansvarig. Kursen passar både för dig som behöver fräscha upp dina kunskaper i processteknik, miljöarbete och gällande lagar och för dig som är helt ny i branschen. Kurser kommer att ge dig en bred orientering kring de krav som ställs på vatten- och reningsverk från gällande lagstiftning, samt en grundläggande förståelse för hur det löpande arbetet inom en sådan verksamhet bör bedrivas för att säkerställa att kraven uppfylls. Under kursdagen kommer vi även att titta närmare på olika reningstekniker, samt metoder och modeller, ex. för genomförande av riskanalyser. Mer information om kursinnehållet hittar du på vår hemsida: kurser.
[white_space] Kursen är en endagskurs och i kursavgiften ingår, precis som i alla våra kurser, kursmaterial, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Anmälan sker enklast via vår hemsida, kurser eller via telefon till vår kursansvarige Ali Hafezi på 021-40 86 55. För mer information om kursinnehållet hör gärna av er till Tova Forkman på 021-10 56 44.
[white_space] Ta chansen att besöka vårt fina kontor och träffa kollegor i branschen samt oss konsulter!