EnviLoop är en koncern inom energi- och miljöområdet. Vår idé är att kombinera produkter och tjänster med miljö-, energi- och systemteknologi. Vårt mål är att erbjuda en bred kompetens för att göra våra kunders anläggningar effektivare och dessutom minska deras miljöpåverkan.
[white_space] EnviLoop: s kunder återfinns inom energi- och industrisektorn eller närmare bestämt där någon typ av förbränningsprocess sker. Vi är i dag den ledande leverantören av realtidssystem för miljöredovisning samt, ledande i system för kvalitetssäkring och driftuppföljning av emissioner till luft och vatten från energianläggningar och industrier.
[white_space] EnviLoop söker nu en miljökonsult med intresse för miljö och energi! Vi behöver komplettera vår miljögrupp med en person som gillar att ta eget ansvar, driva projekt framåt och vara serviceinriktad. Tjänsten hos oss innebär ett väldigt varierande arbete och mycket kontakt direkt mot kund.
[white_space] Som miljökonsult hos oss kommer du bland annat arbeta med:
• handel med utsläppsrätter
• periodiska besiktningar
• riskbedömningar
• hållbarhetskriterier
• miljöutredningar
• diverse projekt inom miljöteknik
[white_space] Önskad kompetens:
• högskoleutbildning inom miljö- eller kemiteknik alternativt liknande utbildning
• god kunskap om miljölagstiftning
• hög social kompetens
• vi ser även att du tycker om att ha kundkontakt, ett brett kontaktnät är meriterande
[white_space] Låter det intressant eller vill du veta mer?
Ring eller maila,
[white_space] Joakim Blomster
Verkställande Direktör
021-105646
Joakim.blomster@enviloop.se