Höstens akademidag genomförs 4:a november på vårt kontor i Västerås. Vi brottas med det nya i förordningarna om stora förbränningsanläggningar (SFS 2013:252) och förbränning av avfall (SFS 2013:253), samt standarden SS-EN 14181. Som ni vet ges det även möjlighet att ställa frågor direkt till Naturvårdsverket som kommer att finnas på plats.
[white_space] I slutet av dagen kommer vi att ge intressant vägledning i vattenfrågor, rörande vilka krav som ställs på utsläppsnivåer och reningstekniker. För dig som är särskilt intresserad av produktionsrapportering kommer det även finnas möjlighet att diskutera denna fråga under eftermiddagen.
[white_space] Vi har självklart plats för några deltagare till så om du har missat att anmäla dig är du välkommen att höra av dig till Sofia Ericson, 021-10 56 45.