Den 19 september bjöd EnviLoop in Arboga Energi, Degerfors Energi och ENA Energi till en heldag med fiske i Stora Borrsjön belägen strax utanför Rockhammar. Genom detta ville vi passa på att tacka för att dessa kunder valt att anlita oss på EnviLoop som resurs inom energi- och miljöarbetet på respektive anläggning.
[white_space] Dagen blev lyckad för alla inblandade då både fisket och stämningen höll en hög nivå. Givetvis anordnades det en fisketävling där ENA Energi kammade hem priset för flest antal fiskar (hela 19 stycken!). Pris gick även till Per Nilsson, Arboga Energi för största fisken på hela 2,9 kg och Björn Vedlund, Degerfors Energi för den finaste fisken.
[white_space] Vädret gick ifrån att vara en tät dimma över sjön till att efter lunch spricka upp och ge oss sommarens sista solstrålar.
[white_space] Vi på EnviLoop är glada att så många ville delta och göra dagen så lyckad. Vi gratulerar alla värdiga vinnare och hoppas på revansch vid nästa tillfälle.

[white_space] 1
[white_space] 3
[white_space] 4
[white_space] 5
[white_space] 6
[white_space] 7