Vi har under hösten fått förstärkning av fyra nya medarbetare till EnviLoop-koncernen. Vi hälsar Erik, Tova, Urban och Magnus välkomna!

 

Erik Johansson har läst Datorvetenskapliga programmet på Mälardalens högskola. Erik kommer att arbeta med nyutveckling och vidareutveckling inom Systemteknik samt supportfrågor för våra produkter. Erik kommer ursprungligen från Sundsvall men flyttade till Västerås för studier. På fritiden umgås han med sin familj och spelar badminton.

 

Tova Forkman kommer direkt från civilingenjörsprogrammet i Miljö- och vattenteknik. Tova gjorde sitt examensarbete på Mälarenergi om biogasproduktion på avloppsreningsverk och har nu valt att fortsätta pendla mellan Uppsala och Västerås. Tova kommer ingå i EnviLoop AB:s miljögrupp där hon bland annat kommer att arbeta med att utveckla vattensidan på företaget. På fritiden gillar hon att träna och hålla sig aktiv men drar sig inte för att koppla av med en bra bok.

 

Urban Eklund har efter två år inom elmarknaden, på Markedskraft, återgått till energiområdet. Urban kommer att vara ansvarig för EnviLoop AB:s energigrupp och jobba med att utveckla samt förstärka EnviLoop inom det området. Urban har lång och bred erfarenhet från energibranschen då han tidigare jobbat på ENA Energi som VD och supportchef, samt även med konsulttjänster både inom energi och IT. Utanför jobbet är det sönernas fritidsintressen (fotboll, bandy och handboll) som tar upp en stor del av tiden.

 

Magnus Bergström kommer närmast från ENA Miljökonsult AB där han har jobbat som mättekniker och miljökonsult. Tidigare har Magnus jobbat som VA- och miljöingenjör på Mälarenergi samt som miljö- och hälsoskyddsinspektör på miljö- och hälsoskyddsförvaltningen i Västerås. Hos EnviLoop kommer Magnus fortsättningsvis jobba med mättekniska frågor och fungera som gruppchef på EnviLoop Mätteknik AB. Fritiden ägnar Magnus åt familjen och träning i olika former.