Vi har under våren fått förstärkning av Mikael Schöllin som läser Civilingenjörsprogrammet i energisystem på Mälardalens högskola. Mikael arbetar deltid parallellt med sitt examensarbete och har bl.a. CombiLab och andra energirelaterade frågor som arbetsuppgifter. Sitt examensarbete gör han såklart hos oss på Enviloop där han under våren har vidarutvecklat programmet Envidoos för att göra det ännu mer effektivt än tidigare. Mikael kommer ursprungligen från Kumla, men flyttade till Västerås för studier vilket han trivs bra med. På fritiden tycker han om att träna i olika slags former.

 

Vi har även fått förstärkning av Daniel Billström som närmast kommer ifrån Mälarenergi där han har jobbat som drifttekniker och skaffat sig nyttig erfarenhet av driftfrågor. Daniel kommer även han att arbeta med energirelaterade frågor samt CombiLab. Han kommer också skriva sitt examensarbete hos oss på Enviloop för att slutföra sin högskoleexamen i energiteknik vid Mälardalens högskola. Det kommer handla om att optimera vattenindysningen i Arboga. På fritiden hittar ni honom oftast i löpspåret, då Daniel är en flitig motionsloppsdeltagare som gillar att pressa tider.