Vi välkomnar Niklas Smedberg som är utbildad civilingenjör inom kemiteknik vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.
[white_space] Niklas är född och uppvuxen på Ekerö men är nu på väg att flytta till Västerås för andra gången. Han har nämligen redan testat vår trevliga stad under några år när han utbildade sig till pilot på Hässlögymnasiet. Men nu får flygcertifikatet vila till förmån för andra utmaningar hos oss på EnviLoop och eftersom miljörapporteringsperioden är i full gång har Niklas redan fått en bunt med NOx-deklarationer att sätta tänderna i. Flygning är fortfarande ett stort intresse för Niklas men på fritiden ägnar han sig även åt lite mer jordnära aktiviteter som styrketräning på gym.
[white_space] Vi välkomnar även Peter Andersson, som kommer att arbeta mycket med vår senaste produkt EnviDoos, samt med andra emissionsmätningar och energiprojekt.
[white_space] Vi lärde känna Peter när han var byggledare vid renoveringen av vårt nya kontor och vet därför att det är en pålitlig kille som inte är rädd för att hugga i. Peter har många års erfarenhet av att arbeta som snickare och arbetsledare på en mängd olika byggen, men nu sadlar han om för att arbeta med förbränning hos oss på EnviLoop. Peter kommer från början från Degerfors men flyttade till Västerås innan han började sin gymnasieutbildning inom bygg och anläggning på Wenströmska skolan. Till Patrik Marklunds stora glädje delar Peter hans motorintresse och det mesta av Peters fritid går åt till att supporta sonen som kör cross.