Från första februari har energigruppen inom EnviLoop AB fått förstärkning av Lars Holmström. Lars har bokstavligt talat gått i samma skola som vår Håkan Fjäder, de var nämligen klasskamrater på utbildningen för teknologie magister inom energiteknik vid Mälardalens högskola. Till och med sista januari var Lars anställd på Petrokraft AB där han som serviceingenjör/driftsättare åkte land och rike runt för att driftsätta, serva och trimma oljebrännare och träpulverbrännare. Tack vare detta har Lars stor erfarenhet av förbränningsanläggningar både i Sverige och i många andra delar av världen.
På fritiden är Lars en aktiv Köpingsbo som gärna tar sig an både marathonlopp och svenska klassiker. Nästa utmaning är Vasaloppet och det är hög tid att kolhydratladda! Vi önskar Lars ett stort lycka till med skidåkningen och varmt välkommen till EnviLoop!