Seminarier

Seminarier – i vår bransch händer det mycket, vilket vi tycker är kul.

När någonting är nytt brottas ofta alla berörda med liknande frågor och det är en bra anledning till att träffas, diskutera och utbyta erfarenheter.

Vikten av att mötas

För oss på EnviLoop är det viktigt att ligga i framkant så att vi ska kunna vägleda våra kunder på ett korrekt sätt. På våra seminarium delar vi med oss av vår kunskap, men framförallt erbjuder vi ett forum för att träffas och lära av varandra.

När vi bjuder in till seminarium är ämnet för dagen alltid en ”het potatis”, nya lagkrav, en ny innovativ produkt eller något i den stilen. För dig som deltagare på något av våra seminarium vill vi att dagen ska kännas intressant, konkret och givande, men vi vill även att du ska känna dig väl omhändertagen och ha trevligt när du besöker oss. Därför utgör mötena en viktig del av ett lyckat seminarium, såväl mötet mellan dig och dina branschkollegor som mötet mellan dig och EnviLoop.

När det händer nåt nytt och spännande som vi tror att ni vill mötas för att diskutera kommer vi ut med en inbjudan, så håll utkik!

Om du själv går och klurar på en fråga som du tror skulle passa att ta upp i seminarieform är du vart välkommen att kontakta oss, så kan vi säkert koka ihop nåt intressant tillsammans.

Aktuellt:

Seminarium om systemet för kväveoxidavgift

Vi bjuder in till ett seminarium för dig som bedriver en NOx-pliktig anläggning. Under denna dag vill vi förmedla praktiska tips och diskutera de utmaningar som ni säkert delar med era branschkollegor.

Välkommen att delta online 9 juni!

  • Kontaktperson

  • Kontaktuppgifter

  • Övrig information

  • Namn , E-mail, Telefonnummer

Seminarium om IED och BAT

Vi bjuder in till ett seminarium för dig som arbetar på tillstånds- eller tillsynsmyndighet.

Välkommen att delta online 16 juni!

  • Kontaktperson

  • Kontaktuppgifter

  • Övrig information

  • Namn , E-mail, Telefonnummer

Kontakt seminarier

Sofia Enternäs
Telefon: 021-10 56 45
Mail: sofia.enternas@enviloop.se