Glöm fuskpälsen och elcykeln!

Årets julklapp är  ju en kursplats hos EnviLoop och än så länge finns möjlighet för tomten att fixa den till rabatterat pris. För vad kan vara bättre 2018 än att antingen inhämta ny eller fördjupad kunskap i våra intressanta kursämnen?

För ni glömmer väl inte devisen  ”kunskap är aldrig tungt att bära”

God Jul och Gott nytt år önskar EnviLoop!

  • Födelsedagskalas med tema systemintegration!

    Ni har väl inte missat att EnviLoops flaggskepp CombiLab fyller 30 i år? Vi vill självklart fira detta med er som är CombiLabs användare och med er som är nyfikna på CombiLab eller våra andra …Läs mer »
  • Nyheter i Miljöbalken!

    Sedan 1 januari 2018 har ett nytt kapitel om ”Miljöbedömningar” införts i Miljöbalken. I samband med det har även Förordningen om miljökonsekvensbeskrivningar (SFS 1998:905) upphävts och ersatts av Miljöbedömningsförordningen (SFS 2017:966). Syftet med detta är …Läs mer »
  • Hur går det med efterlevnaden av NFS 2016:13?

    Enligt NFS 2016:13 ställs krav på månadsvis kontroll av noll- och referenspunktsdrift, vilket ni bör se som en möjlighet till att stämma av att er mätutrustning mår bra och ger er tillförlitliga värden. Med CombiLab:s …Läs mer »